ДАТУМИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ДРЖАВНА МАТУРА ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 год.

ДАТУМИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ДРЖАВНА МАТУРА ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 год.   ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА   Екстерни испити 6.2022 год. – македонски јазик и литература и албански јазик и литература 6.2022 год. – странски јазик (англиски јазик) и математика Интерни испити 6.2022 год. –

Прочитај повеќе
Предавање на тема „Матуранти - млади возачи, почитувајте ги правилата и прописите во сообраќајот“

Во соработка со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, МОН и МВР, наставникот д-р Цветанка Ристиќ на ден 05.04.2022 одржа сообраќајно - едукативна активност во склоп на кампањата „Матуранти - млади возачи, почитувајте ги правилата и прописите во

Прочитај повеќе

Активности

ЕКО УЧИЛИПТЕ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Ученичка компанија- алтер

ПРОЧИТАЈ ЗА НАШИТЕ АКТИВНОСТИ