Search HP

Посети

На 12-ти Март 2019 година класот 3-10 со предметен наставник Дејан Сточевски ја посетија Ранжирната станица каде правеа практична вежба да направат опис на станични реони и формирање на пратишта на возење со манервирање на товарни вагони по колосечите за отпрема насока.

Посета на осигурителната компанија Триглав осигурување-Скопје

Изложбениот центар за електрична енергија

ПСС станица за технички преглед

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine