На регионалниот натпревар „Сообраќајно – техничка култура на младите“ под менторство на проф.Александар Каракачанов учествувавме со учениците Орце Трпковски, Борче Нешовски и Мартин Сурловски и  освоивме прво место.

На државниот натпревар „Сообраќајно-техничка култура на младите под  менторство на проф. Александар Каракачанов, учениците  Орце Трпковски, Борче Нешовски и Мартин Сурловски постигнаа најдобар резултат и освоија прво место.