На 12 и 13 април 2019 година,во средното училиште „Мирко Милески“ во Кичево се одржа традиционалното Образовно рандеву, организирано од Младинската асоцијација на средни стручни училишта на Македонија (МАССУМ).  

Нашето училиште се закити со следните награди:

I - место Најдобра драмска претстава

I - место Најдобар филм

II место најдобар постер

II место најдобра веб страна

II место јавно говорење

II место најдобар штанд

III место соло изведба

1
2
20190412_134131
3
4
5
IMG_4983
IMG_4988
IMG_4997
IMG_5011
IMG_5021
IMG_5067
IMG_5069
IMG_5070
IMG_5096
IMG_5097
IMG_5128
IMG_5129
IMG_5149
01/19 
start stop bwd fwd