На натпреварот МАССУМ 2019 кој оваа година се одржа во Кичево нашето училиште постигна невeројатен успех, по што директорот на училиштето Александар Сибиновски свечено им честиташе на учениците и менторите за постигнатиот успех и се заблагодари до целиот тим кој учестуваше на МАССУМ и не  направи горди како училиште.

IMG_5704
IMG_5710
IMG_5712
IMG_5720
IMG_5725
IMG_5736
IMG_5742
IMG_5760
IMG_5765
IMG_5769
01/10 
start stop bwd fwd