Нашето учество на Градските смотри, што се одржаа на 28.4.2018г.

се закити со освоено I место од страна на ученикот Александар Мишовски  II година – акустична гитара и награда откритие на натпреварот. III место на истиот натпревар освои ученикот Александар Стефансовски I година – ударни инструменти, во категорија солисти инструменталисти. Ментор проф. Лидија Пшенко