•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Натпревари

Државниот избор на Лидер на струка се одржа на 9.12.2018г.

     Интернационалниот натпревар по информатика “Дабар”  во нашето училиште се одржа во периодот од 12.11.2018-16.11.2018г.под менторство и организација на проф. Сениха Мандал 

На натпреварот за есеј на тема „Money doesn’t buy happiness’’  

Во месец ноември, наставникот Славица Јанкулоска учествуваше на интернационален натпревар

На 9.5.2018г. се одржа државниот натпревар ЕМСУЦ каде ученикот Александар Николовски освои прво место под менторство на професорот Дејан Стојчески.

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine