•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Натпревари

Нашето учество на Градските смотри, што се одржаа на 28.4.2018г.

На 11.3.2018г. на факултетот ФИНКИ се одржа регионален натпревар по информатика од областа на програмирање во С++.

На училишниот (општински ) натпревар за учениците од III година

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine