Search HP

Новости

На 13.06.2019 беше одржана втората едукативна практично показна работилница на тема: „ Развојни микропроцесорски ситеми, организрана од страна на Логинг електроника. Од нашето училиште учествуваа шест наставници од електро активот и двајца ученици од втора година.

Нашите ученици од трета година на екскурзија во Будимпешта-Прага-Карлови Вари-Братислава

21-ви Март, Ден на еколошката акција на младите во СУГС"Владо Тасевски"!

На натпреварот МАССУМ 2019 кој оваа година се одржа во Кичево нашето училиште постигна невeројатен успех, по што директорот на училиштето Александар Сибиновски свечено им честиташе на учениците и менторите за постигнатиот успех и се заблагодари до целиот тим кој учестуваше на МАССУМ и не  направи горди како училиште.

На 19.03.2019 година професорката по англиски јазик Славица Јанкуловска одржа отворен час во паралелката II-2.

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine