На почетокот на јуни, во организација на ОХО и Пакомак се одржа седмата по ред манифестација „Trash Fashion’’.

На манифестацијата зедоа учество учениците  Елена Стојановска, Елена Антовска и Радица Момироска, под раководство на наставниците Елена Лентиќ и Искра Новковска