Нашиот првенец на генерација

Валентино Стојановски, на 13.6.2018г. присуствуваше на  манифестацијата Средба на првиот со најдобрите на која традиционално, градоначалникот на Град Скопје, г.Шилегов, им додели награди и признанија на првенците на генерација од средните училишта на Град Скопје.