Што се случува кога една екипа средношколски пријатели ќе се сретнат на прослава на 30
години од матура?

ЗА ОНИЕ ДОБРИ СТАРИ ВРЕМИЊА - претстава што ќе ве замисли, растажи и ќе ве насмее.
20.3.2019 година во 19:30 , Кино Фросина, МКЦ, Скопје

Драмска претстава на ученици од СУГС „Владо Тасевски“-Скопје по повод патронатот на училиштето.