Првиот работен ден од септември, по правило, им го посветуваме на оние кои го започнуваат образованието во нашето училиште – нашите „првачиња“

Директорот Александар Сибиновски, помошниците директори и педагошката служба им се обратија на учениците и им посакаа топло добредојде, порачувајќи им да ги прифатат и почитуваат правилата што важат во овој дом и на тој начин заеднички да испишеме уште една приказна од „Владо Тасевски“, приказна за генерацијата 2019-2023.

1
2
3
4
1/4 
start stop bwd fwd