2.10.2019 СУГС"Владо Тасевски'- Скопје Проект"Меѓуетничка интеграција на младите во образованието" Во соработка со општина Аеродром, ЈКП Комунална хигиена и Град Скопје, а во рамки на проектот МИМО,Еколошката секција од нашето училиште реализираше Еко акција и Кампања" БИДИ СУПЕР ХЕРОЈ- ПРИДОНЕСИ ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА" со цел подигнување на свесноста кај учениците и вработените за заштита на животната средина.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
01/20 
start stop bwd fwd