21-ви Март, Ден на еколошката акција на младите во СУГС"Владо Тасевски"!

 Едно големо браво за вредните наши наставници и ученици!!!

FB_IMG_1553684435825
FB_IMG_1553684442915
FB_IMG_1553684449229
FB_IMG_1553684451960
FB_IMG_1553684454890
FB_IMG_1553684474488
FB_IMG_1553684477750
FB_IMG_1553684480450
FB_IMG_1553684483418
FB_IMG_1553684499115
FB_IMG_1553684512838
FB_IMG_1553684517270
FB_IMG_1553684520103
FB_IMG_1553684525887
FB_IMG_1553684532782
FB_IMG_1553684543911
IMG-a1c60f639b6b617e1e8a5e563204a801-V
01/17 
start stop bwd fwd