За време на свеченото одбележување на јубилејниот патронат на присутните гости тимот на Алтер ги промовираше термосите.

P1230070
P1230072
P1230073
P1230084
P1230090
P1230098
P1230101
P1230105
P1230111
P1230140
P1230149
P1230162
P1230172
01/13 
start stop bwd fwd