•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Ученичка компанија

На 4, 5, и 6 октомври во хотел Радика во Маврово беше одржана работилница за креативно размислување поддржана од Министерството за образование и наука, Бирото за развој на образованието, Фондот за иновации и технолошки развој и УНИЦЕФ.

Go to top
Template by JoomlaShine