•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Матура

Државна матура Завршен испит
ПРЕДМЕТ

Transporti i kombinuar

download
 Qarqe dhe paisje elektronike download
 Gjuhe shqipe download
 Biznesi download
   
   
Предмет
Организација на железнички транспорт превземи
Комбиниран транспорт превземи
Технологија на патен транспорт превземи
TK Склопови и уреди превземи
Македонски јазик - завршен испит превземи
 Физика превземи
 Термотехника превземи
 Англиски јазик превземи
 Математика - интерен превземи
 Дигитална електроника и микропроцесори превземи
 Бизнис превземи
 Електронски склопови и уреди превземи
 Историја ПРЕВЗЕМИ
 Хидропневматска техника  ПРЕВЗЕМИ
   
   
   

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine