ИЗВЕСТУВАЊЕ

Октомвриската сесија за полагање на испити за вонредни ученици ке се одржи од 26 октомври 2020 година (понеделник) со почеток од 11и30ч. Испитите за истата може да се пријават од 01 до 09 октомври во училиштето.

Испитните комисии ке бидат објавени на веб страницата на училиштето во делот за вонредни ученици во периодот по 11 октомври 2020.

Пријавувањето и полагањето на испитите ке се изведува со строго почитување на мерките за превенција од корона вирусот пропишани од надлежните органи.

Училиштето ке обезбеди услови за непречено одвивање на испитите со почитување на сите мерки поврзани со превенција од вирусот.