ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО АВГУСТ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

30 АВГУСТ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

ПОРАДИ ГОДИШНИТЕ ОДМОРИ РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА  ИСПИТИТЕ  ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

 ОД 13 АВГУСТ ДО 20 АВГУСТ

ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ