ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради државниот празник “УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА”  августовската сесија за вонредни ученици ке се одржи на 27.08.2019 (вторник), наместо на 30.08.2019 (петок) со почеток од 11и30 часот во СУГС “Владо Тасевски”.