ИЗВЕСТУВАЊЕ

ОКТОМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

25ОКТОМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

ИСПИТИТЕ ЗА ОКТОМВРИСКАТА СЕСИЈА МОЖЕ ДА СЕ

ПРИЈАВАТ ДО

10 ОКТОМВРИ 2019год.(ЧЕТВРТОК).
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ