ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНА СЕСИЈАЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО НОЕМВРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

29 НОЕМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА  ИСПИТИТЕ  ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 НОЕМВРИ ДО 12 НОЕМВРИ

ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ