ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО ДЕКЕМВРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

20 ДЕКЕМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 ДЕКЕМВРИ ДО 10 ДЕКЕМВРИ
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ