ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО ФЕВРУАРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

21 ФЕВРУАРИ 2020год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 ФЕВРУАРИ ДО 10 ФЕВРУАРИ
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ