ИЗВЕСТУВАЊЕ

НОЕМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

27 НОЕМВРИ 2020 год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

ИСПИТИТЕ  ЗА НОЕМВРИСКАТА  СЕСИЈА МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ДО

 10 НОЕМВРИ 2020год.(ВТОРНИК).

ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ