•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Испитни сесии

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради државниот празник “УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА”  августовската сесија за вонредни ученици ке се одржи на 27.08.2019 (вторник), наместо на 30.08.2019 (петок) со почеток од 11и30 часот во СУГС “Владо Тасевски”.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ОКТОМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

25ОКТОМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

ИСПИТИТЕ ЗА ОКТОМВРИСКАТА СЕСИЈА МОЖЕ ДА СЕ

ПРИЈАВАТ ДО

10 ОКТОМВРИ 2019год.(ЧЕТВРТОК).
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНА СЕСИЈАЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО НОЕМВРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

29 НОЕМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА  ИСПИТИТЕ  ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 НОЕМВРИ ДО 12 НОЕМВРИ

ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО ФЕВРУАРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

21 ФЕВРУАРИ 2020год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 ФЕВРУАРИ ДО 10 ФЕВРУАРИ
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИСПИТНАТА СЕСИЈА ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ ВО ДЕКЕМВРИ

ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД

20 ДЕКЕМВРИ 2019год.(ПЕТОК),

СО ПОЧЕТОК ВО 11и30ч.

РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ОВАА СЕСИЈА Е

ОД 01 ДЕКЕМВРИ ДО 10 ДЕКЕМВРИ
ПО ОВОЈ РОК ПРИЈАВИ НЕМА ДА СЕ ПРИМААТ

 

Go to top
Template by JoomlaShine