СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

Посета на станица за технички преглед

На 8.10.2018 и 10.10.2018 учениците од IV-1 и IV-2 паралелка со професорите Катерина Стојческа и Зоран Ѓорѓиевски извршија посета на ПСС станица за технички преглед.

 
loader

Информатика

И учен и стручен

Банер

Огласи за вработување

Банер
You are here  : Почетна Активности Посети