•  sugsvladotasevski@gmail.com
    •  +389 2 240 00 40

Search HP

Започни ја твојата кариера! 


Периодот на запишување е започнат

A Веќе си сигурен дека СУГС „Владо Тасевски“ е за тебе?

Конкурс

Уписи

 

Комплетниот оглас можете да го видите ТУКА

Комплетниот оглас можете да го видите ТУКА

 

КОМПЛЕТНИОТ КОНКУРС МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТУКА

III Македонска бригада, бб 1000 Скопје 
Р.Северна Македонија

Информации: + 389 2 240 00 40

FAX :  389 2 240 00 40

sugsvladotasevski@gmail.com

Go to top
Template by JoomlaShine