СУГС „Владо Тасевски“

Биди учен, биди стручен

СУГС „Владо Тасевски“ - Скопје
International Conference 2018 PDF Печати Е-пошта

 
Благодарница за нашето училиште PDF Печати Е-пошта

Претседателот на Комората на овластени архитекти и инжинери на Р.Македонија, проф.д-р Миле Димитровски, на ден 22.03.2018 на СУГС„Владо Тасевски“ - Скопје, додели благодарница за успешна соработка и размена на искуства за унапредување на вештините на средношколците за практична работа.

 
Покана за патронат 2018 PDF Печати Е-пошта

 
„Марш на живите“ PDF Печати Е-пошта

Пред Музејот на Град Скопје на 12.март 2018 год. тргна поворката симболично наречена Марш на живите, во спомен на депортираните македонски Евреи пред 75 години. Учествуваа наши ученици организирани од социологот Зоран Ефремов.

 
Посета на пумпна станица Припор PDF Печати Е-пошта

Посета на пумпна станица Припор со ученици од 3-7 клас од машинска струка (14.3.2018 г.)

 
Практична настава во погоните на Макстил PDF Печати Е-пошта

Практична настава во погоните на Макстил со ученици од 3-8 клас од машинска струка (23.2.2018 г.)

 


Страница 5 од 26
Банер
loader

Моментално посетители

Има 49 гости присутни

You are here  :
Joomla extensions by Siteground Hosting